Wat is er gebeurd

Zoals jullie gemerkt hebben, is onze site tijdelijk uit de lucht geweest. Reden: we waren gehacked. Er is zoveel vernield, dat we de oude site niet meer kunnen gebruiken. Leden hebben mij al gevraagd hoe dit nu kon en waarom mensen dit doen. De eerste vraag kan ik beantwoorden: we hadden een oude site en daar hebben hackers gebruik van gemaakt. De tweede vraag is een stuk lastiger. Persoonlijk heb ik geen idee wat mensen er toe beweegt om dit te doen. We zullen het er maar op houden dat er mensen zijn die bijzondere hobby's hebben.... 

Wat gaan we doen?

We zetten een nieuwe omgeving neer, die weer beter beveiligd is. De site zal in de eerste paar weken wat minder te bieden hebben, dan dat we gewend zijn, maar hij zal steeds verder uitbreiden totdat we weer op het oude niveau zijn. Houd de site, ons Twitter account (http://twitter.com/AGL_Fullstop) en onze Facebook pagina (http://www.facebook.com/AviationGroupLeeuwarden) in de gaten. 

De persoonlijke accounts die iedereen had, zullen we opnieuw moeten uitdelen. Het risico dat de hackers accounts van ons hebben veranderd is groot en dus kunnen we deze oude data niet meer gebruiken. Ieder lid wordt hierover benaderd, maar dat zal nog wel tot het eind van dit jaar duren. 

Tot slot

Ik wil jullie alvast bedanken voor het geduld en ik hoop dat we voorlopig geen last meer hebben van hackers.

Gerard v.d. Schaaf

Webmaster