Uniek AGL-aanbod boek “Dienen in Nood”over de historie van de SAR-vlucht

Onlangs is van het in 2003 uitgegeven SAR-boek “Boven de Wadden, dag en nacht…” een hernieuwde uitgave verschenen onder de naam “Dienen in Nood”. De titel “Dienen in nood” verwijst naar de vertaling van de Latijnse spreuk onder het SAR-wapenschild “Servans in Periculo”.

Het nieuwe 320 pagina’s omvattende boek is wederom geschreven door voormalig SAR-bemanningslid Pieter Schram en het betreft het eerste van 2 delen waarin de gehele historie van de SAR-eenheid wordt belicht. Deel 1 betreft de periode 1959-1994, waarin de operaties met de Alouette II en Alouette III aan bod komen en is voorzien van vele nog niet eerder gepubliceerde illustraties. In het nog uit te geven 2e deel zal dan de AB-412-periode aan bod komen vanaf 1994 tot de opheffing van de SAR in 2015.

Speciaal voor onze leden heeft de AGL een zeer aantrekkelijk aanbod via de auteur overeen kunnen komen. Alle AGL-leden waarvan hun mailadres bij het bestuur bekend is hebben inmiddels een aanbieding in hun mailbox ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn of ben je (nog) geen lid, dan graag even een berichtje vóór 1 januari a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.