Oproep voor parkeerhulp tijdens Frisian Flag 2018. Na het grote succes van 2016 en 2017 zal de Aviation Group Leeuwarden ook in 2018 het parkeren reguleren tijdens de luchtmacht oefening Frisian Flag.

Frisian Flag wordt gehouden van 9 april tot en met 20 april (Week 15 en 16).

Tijdens deze twee weken en de twee dagen vóórafgaand aan de oefening (5 en 6 april) zullen we de vele spotters die het evenement trekt, weer een parkeerplaats aanbieden in het weiland van boer Van der Meulen. Dus ook tijdens de dagen van aankomst van de vliegtuigen moet er worden geparkeerd om de veiligheid en bereikbaarheid van de hulpdiensten mogelijk te maken.

Het bestuur van AGL roept u op om u op te geven als parkeerhulp. Er zijn 120 diensten in te vullen (12 dagen maal 2 shifts van 5 personen). Met andere woorden, uw hulp is hierbij dringend noodzakelijk. Het begeleiden van het parkeren wordt gedaan in twee shirts: shift één van 7.30 uur tot 12.15 uur en shift twee van 12.00 uur tot ca. 16.30 uur.

OPGAVE VOOR 1 MAART 2018

Wil je ook in één of meerdere van deze shifts meedraaien, geef je dan op onder vermelding van je naam, woonplaats, telefoonnummer(s) en de gewenste data. Mocht je beschikken over het brevet 'Verkeersregelaar' dan willen we dat ook graag weten. Aanmelden kan via het email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met Klaas Koopmans via 06-51401717 of via de mail.

We zijn met de KLu in onderhandeling over een incentive, voor leden die 2 of meer shifts meedraaien. Dit om de wederkerigheid in belangen te onderstrepen.

Het bestuur bedankt u bij voorbaat voor de medewerking: Samen maken we er ook volgend jaar weer een groot succes van! Wij rekenen op u!