Op 14 november wordt het boek Thunderstreaks en Thunderflashes in Nederland gepresenteerd. De schrijver Hub Groeneveld, zelf oud vlieger op beide types, biedt het eerste exemplaar aan aan Piet Kamphuis directeur van het Nederlands Instituut voor Militaire Historie. Als geen ander kent Hub Groeneveld alle details van deze twee kisten van de KLu. Van beide types komen alle afzonderlijke toestellen aan bod. Het is een mooi boek geworden van 399 pagina's met 473 foto's (waarvan een deel in kleur) en 151 afbeeldingen. Het boek kost € 42,50 (ex porto) en is te bestellen bij Aviation & Warbooks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op de website http://aviation-warbooks.nl/

 

Leden van de AGL kunnen korting krijgen!

 

Bij afname van 10 of meer exemplaren hebben we 25% korting weten te bedingen. Wanneer dus tenminste 10 AGL-leden belangstelling hebben en intekenen, dan hebben we voor hen een prachtige deal, namelijk iets meer dan een € 10 korting.

Het boek wordt t.z.t. rechtstreeks door de uitgever afgestuurd naar degenen die via AGL zich hebben aangemeld. We zijn nog aan het kijken of het mogelijk is om de verzendkosten te beperken voor degenen die het boek tijdens een verenigingsavond ophalen.

 Aanmelding via de lijst (emailadres vermelden) of via de email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en adres.

 

Aanmelding met onvolledige gegevens worden genegeerd. Check dus je eigen aanmelding.

Informatie over de exacte prijs en de betaalwijze volgt binnenkort.